Bent u op zoek naar een tijdelijke medewerker die van aanpakken weet? Iemand op wie u kunt bouwen?

Detasafe B.V. Uitzendbureau vindt voor u de goede match. Of het gaat om een opdracht op de korte termijn of voor een langere tijd, wij hebben de persoon die u nodig hebt ons bestand.

Detasafe B.V. Uitzendbureau


Detasafe B.V. staat voor maatwerk, deskundigheid en ervaring. Deze eigenschappen gekoppeld aan een grote kennis van de arbeidsmarkt en ondernemersklimaat maken ons tot een betrouwbare en krachtige partner.

De medewerkers van Detasafe B.V. zijn uit het juiste hout gesneden. Onze mensen zijn gemotiveerd, breed inzetbaar, betrouwbaar, flexibel en loyaal. Dankzij een vaste kern aan flexibel personeel functioneert Detasafe B.V. bovendien als een verlengstuk van uw organisatie.

Door medewerkers breed op te leiden via onze partner NIVI BHV B.V. kunnen wij snel schakelen en alle kandidaten op meerdere functies inzetten, de functies waar Detasafe B.V. Uitzendbureau vooral in gespecialiseerd is, zijn:

- Hoger Veiligheidskundigen (HVK)
- Middelbaar Veiligheidskundigen (MVK)
- Allround Veiligheidswachten
- Mangatwachten / Buitenwachten (SSVV Opgeleid)
- Brandwachten
- Gasmeetkundigen / Gasmeetdeskundigen
- Veiligheidswachten
- Industrieel Cleaners (SIR Opgeleid)
- Verladers (Hef / Reachtruck)

Ook voor overige functies kunt u natuurlijk bij Detasafe B.V. terecht, wij zorgen voor de juiste match!Wilt u ook “beter werken”met onze dienstverlening?

Bel dan geheel vrijblijvend naar Detasafe B.V., 085 – 111 7777 of komt langs op ons kantoor aan de Energieweg 2 te Appingedam.


Contactformulier